www.HotelsBalkan.com

Kontakt & Marketing

Marketing

Da bi bila vaša nastanitev med prvimi v Googlu in drugih iskalnikih, nam morate sporočiti:

Besedilo (opis nastanitve / podjetja, storitve, kontaktni podatki) in fotografije (do 20 fotografij) pošljete na naš e-naslov.

Predlagamo, da v besedilu navedete, kaj lahko obiskovalci vidijo v bližini (slap, verske zgradbe, trdnjave, živalski vrt, reka, gorski razglednik, kulturne znamenitosti, zgodovinske znamenitosti, spominski park, lovišče ...) in kako daleč je od večja mesta v bližini ali na letališču, avtoceste ...

Nekoga bodo zanimala tudi nočno življenje ali kulturni dogodki, ki se odvijajo v vašem kraju.

Več kot koristnih informacij boste navedli, večja je možnost, da bodo obiskovalci prišli do vas in s tem zaslužili več denarja.

Besedilo lahko napišete tudi v druge jezike (angleški, italijanski, španski, nemški, francoski, norveški, madžarski, romunski, ruski, grški, turški, portugalski, poljski, češki, slovaški, danski, ukrajinski, finski ...) .

Ko vse lepo sestavite in izberete fotografije, ki bodo najbolje prikazale vaš predmet, izberite ime (povezava, spletni naslov).

Upoštevati je treba, da bo naša ekipa za vaše spletno mesto izbrala / izločila ključne besede (SEO optimizacija) in jih dodala kodi vašega prihodnjega spletnega mesta, da bodo na vrhu iskalnikov.

Na koncu izberete prihodnji spletni naslov vašega spletnega portala / spletnega mesta, ki ga lahko oglašujete na vizitkah, koledarjih, reklamnem gradivu, v družabnih omrežjih ...

Če ste v dvomih, razmislite, ali vam nekdo eno leto ponuja oblikovanje strani, gostovanje strani, naslov strani, optimizacijo in oglaševanje ter koliko bi vas to stalo.

 

Cenik

Mini spletno mesto (spletno mesto) z imenom www.HotelsBalkan.com/Podjetje

* namesto vašega podjetja (hotel, hostel, apartma, vila, studio, motel ...) vstavite okrajšano poslovno ime vašega podjetja, saj je prepoznavno vašim sedanjim in bodočim strankam, na primer:

www.HotelsBalkan.com/DreamHotel

ali

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hostel

ali morda

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hotel-Novigrad

in lahko in

www.HotelsBalkan.com/Motel-Novigrad

ali recimo

www.HotelsBalkan.com/Apartman-Sokolovic

...

Cena je 50 evrov za 365 dni (1 leto)

 

 

POGLEDAJTE I PREMIJUM PAKET ZA 250 EUR /GODIŠNJE - KLIKNITE OVDE!

 

Po izdelavi spletnega mesta (spletnega mesta) za vaš nastanitveni (gostinski) objekt bo v roku 3-5 dni spletno mesto vidno v vseh iskalnikih.

Rok za plačilo naših storitev je 7 dni od nastanka spletne strani.

Oglejte si, kako bi bilo videti spletno mesto za vaš turistični objekt - KLIKNITE TUKAJ!

Če imate dodatna vprašanja ali se želite predstaviti na tem portalu, nas kontaktirajte - KLIK.